Appelboom Patio - P24H160
Appelboom Patio - P24H160
Appelboom Patio - P24H160
Appelboom Patio - P24H160
Appelboom Patio - P24H160

Appelboom Patio - P24H160

Malus Elstar

27,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De Appelboom, ofwel Malus Elstar Patio, brengt ons heerlijke zoete rode herfstappels. Lekker om zo te eten of om een heerlijk taart van te maken!
Heerlijke appels
Blijft vrij klein
Winterhard

Kies de gewenste hoogte

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Appelboom Patio - P24H160
Appelboom Patio - P24H160
Appelboom Patio - P24H160
 Leverbaar
27,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Zelfbestuivend
  De Elstar is een zelfbestuivende boom. Je hoeft dus geen tweede appelboom te planten. Maar de appelboom geeft meer vrucht als hij een bestuiver heeft, plant dus een tweede soort erbij. Een geschikte kruisbestuiver is de Malus domestica Golden Delicious, de Malus domestica Cox's Orange Pippin en de Malus domestica Santana.
 • Goede grondsoort
  De Appelboom groeit goed op de meeste grondsoorten. Zorg ervoor dat de grond niet te zuur is. Het is belangrijk dat de boom voldoende vocht en voedingsstoffen krijgt. Wanneer je de Elstar in een pot plant, is er geen natuurlijke aanvoer van voedingsstoffen. Verzorg en onderhoud de boom dus goed. Geef tijdig water, voldoende bemesting en verplaats de boom niet te veel. De boom zal je hiervoor belonen met de lekkerste appels!
 • Planten als er rust is
  Appelbomen kun je het beste planten als de boom in rust is, dus in de winter tussen november en februari, zolang het niet vriest. Bij het planten van een appelboom is het goed om onderin het plantgat een laag potgrond te doen om hem een fijne start te geven. Het gat kun je net zo groot maken als de kluit van de boom of groot genoeg om de wortels wijd uit te spreiden.
 • Botanische naam
  Malus domestica 'Elstar'
 • Top-tip
  Een appelboom heeft in de maand juni een natuurlijke rui. Als takken daarna nog doorhangen, haal er dan zelf nog wat appeltjes af, zodat je takbreuk kunt voorkomen.
 • Leveringshoogte
  80-90 cm, 150-160 cm
 • Potmaat
  18 cm, 24 cm
 • Volgroeide hoogte
  400 cm
 • Luchtzuiverend
  De plant is niet luchtzuiverend.
 • Makkelijk te verzorgen?
  De Appelboom, ofwel Malus Elstar Patio, is makkelijk in onderhoud.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De plant is niet giftig
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Appelboom Patio - P24H160
De Appelboom, ofwel Malus Elstar Patio, blijft klein en is daardoor perfect geschikt voor een bloembak op je balkon of terras. Hij heeft een geelrode vrucht en is één van de meest geliefde appelrassen van Nederland. De appels zijn plukrijp als ze makkelijk loslaten of als de eerste appels op de grond vallen. Gooi de gevallen appels niet weg, want hiervan maak je heerlijke appelmoes! Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt ervoor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Appelboom Patio - P24H160
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!