Olijfboom Stam - P14H50
Olijfboom Stam - P14H50
Olijfboom Stam - P14H50
Olijfboom Stam - P14H50

Olijfboom Stam - P14H50

Olea Europaea

15,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De Olijfboom, ofwel Olea Europaea, brengt je snel in een vakantiestemming. Het is een plant die van nature in het warme Spanje en Portugal voorkomt. In deze landen ontvangen de olijfbomen de hele dag zonlicht. Hierdoor kunnen de planten zich goed ontwikkelen en groeien.
Stoere boom
Middellandse zee vibes
Zonnig type

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Olijfboom Stam - P14H50
Olijfboom Stam - P14H50
Olijfboom Stam - P14H50
 Leverbaar
15,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Olijven
  Als de temperatuur goed is en de zomer lang aanhoudt, bestaat de kans dat er vruchten ontstaan. In dit geval zal de Olijfboom olijven gaan produceren. Olijven zijn ontzettend veelzijdig, van olie tot verzorgingsproducten, de olijf wordt in heel veel producten verwer
 • Let op het water
  Indien de bladeren geel worden en uitvallen, is dit vaak een teken van te veel water in combinatie met te weinig zonlicht.
 • Bloemen
  De Olijfboom heeft bloemen in een crème-achtige kleur. Deze bloemen komen rond eind mei en begin juni, al zal dit in ons klimaat niet altijd gebeuren.
 • Botanische naam
  Olea Europaea
 • Top-tip
  De Olijfboom, ofwel Olea Europaea, snoeien kent twee voordelen. Allereerst is het mooier, wanneer je de olijfboom in model snoeit. Hierdoor behoudt de plant zijn mooie vorm en uitstraling. Ten tweede is het goed voor de plant, de olijfboom hoeft zijn energie over minder takken te verspreiden en dit is goed voor de vitaliteit van de plant.
 • Leveringshoogte
  30-40 cm, 40-45 cm, 40-50 cm, 80-100 cm, 100-110 cm
 • Potmaat
  14 cm, 19 cm, 21 cm
 • Volgroeide hoogte
  500 cm
 • Makkelijk te verzorgen?
  De Olijfboom, ofwel Olea Europaea, kun je het beste op een standplaats in de volle zon plaatsen. 
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Olijfboom is niet giftig
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Olijfboom Stam - P14H50
De Olijfboom, ofwel Olea Europaea, zijn wereldwijd bekend en worden gewaardeerd vanwege de vruchten en alle producten die hiermee gemaakt kunnen worden. De Olijfboom behoort tot de familie Oleaceae. De Olea Europaea komt oorspronkelijk van de landen rondom de Middellandse Zee. De olijfboom is groenblijvend, kan goed tegen droogte en houdt erg van milde winters en warme zomers. Hij kan niet goed tegen vorst, en kan daarom het beste als kuipplant gehouden worden. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt ervoor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!"
Over Olijfboom Stam - P14H50
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!