Olijfboom (inclusief 500ml Pokon voeding)
Olijfboom (inclusief 500ml Pokon voeding)
Olijfboom (inclusief 500ml Pokon voeding)

Olijfboom (inclusief 500ml Pokon voeding)

Olea Europea

59,99
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De meest trendy mediterrane sfeermaker voor in de tuin of op balkon. Met zijn karakteriserende grijsgroene bladeren.
Kan in pot en in grond
Erg trendy
Vakantiegevoel

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Olijfboom (inclusief 500ml Pokon voeding)
Olijfboom (inclusief 500ml Pokon voeding)
Olijfboom (inclusief 500ml Pokon voeding)
 Leverbaar
59,99

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Volle zon
  De plant komt van oorsprong uit warme Europese landen waardoor ze veel zonlicht kunnen verdragen. Maar dat hebben ze ook nodig. Daarentegen kunnen ze ook wel wat kou verdragen.
 • Gemiddeld
  De Olijfboom heeft een lichtvochtige grond nodig omdat het op een zonnige plek staat waar veel water kan verdampen. In de zomer zal dat 2 tot 3 keer per week zijn. Maar houdt er rekening meer dat de boom geen natte voeten mag hebben. Door je hele vinger in de grond te steken, kun je voelen hoe vochtig de grond is. Als de grond bijvoorbeel niet aan je vinger blijft plakken, krijgt de boom te weinig water. Wanneer er juist heel veel aarde aan je vinger blijft hangen, krijgt de olijfboom te veel water.
 • Gemiddeld
  De Olijfboom heeft iedere 2 jaar een nieuwe pot nodig. Verpot de boom in het voorjaar, zorg er voor dat er eerst hydrokorrels onderin de pot liggen. Of zet de Olijfboom in de vaste grond. In de periode van maart tot september kun je de boom best iedere maand wat plantenvoeding geven. De boom snoeien is belangrijk om hem in een mooie vorm te houden en zo kan de boom beter zijn energie te steken in jonge takjes. De Olijfboom kan je het best in het voorjaar snoeien zodat hij het beste kan herstellen.
 • Botanische naam
  Olea Europea
 • Top-tip
  Heb geduld want deze bomen groeien langzaam. Als je ze maar goed verzorgt, worden ze heel groot en heel mooi! Wist je dat ze een holle stam hebben?
 • Leveringshoogte
  30-40 cm, 40-45 cm, 40-50 cm, 80-100 cm, 100-110 cm
 • Potmaat
  14 cm, 19 cm, 21 cm
 • Volgroeide hoogte
  500 cm
 • Makkelijk te verzorgen?
  Lief zijn voor deze sfeermaker.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Olijfboom is niet giftig.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Olijfboom (inclusief 500ml Pokon voeding)
Olijfbomen zie je niet vaak in Nederland maar daar kan jij verandering in brengen! Zet deze winterharde olijfboompjes (Olea europaea) in een kuip op je balkon of in de volle grond in je tuin en creëer thuis een mediterrane sfeer. Deze mediterraanse sfeermakers worden steeds populairder in Nederland. Van nature groeien ze uiteraard alleen op onze vakantiebestemmingen. Maar deze olijfbomen zijn winterhard tot -15 graden Celsius en overleven onze winters dus met gemak. Dus kunnen we thuis lekker blijven genieten van dat vakantiegevoel! Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Olijfboom (inclusief 500ml Pokon voeding)
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!