3 planten
Geranium Roze 3x - P12H25
Geranium Roze 3x - P12H25
Geranium Roze 3x - P12H25
Geranium Roze 3x - P12H25
Geranium Roze 3x - P12H25
Geranium Roze 3x - P12H25

Geranium Roze 3x - P12H25

Pelargonium Grandiflorum

19,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De geurend Geranium geurend, ofwel Pelargonium, is een zeer rijk bloeiende buitenplant met grote, trompetvormige bloemen in trossen en fluweelachtig, geurend blad.
Heerlijke lange bloeier
Mooie, grote bloem
Veel variatie in kleur

Kies de gewenste hoogte

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Geranium Roze 3x - P12H25
Geranium Roze 3x - P12H25
Geranium Roze 3x - P12H25
 Leverbaar
19,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Zo houd je de plant mooi
  Haal vergelend blad regelmatig weg, dan blijven de planten veel mooier en groen blad geurt het meest. Het is voor de doorbloei heel goed als je regelmatig de uitgebloeide bloemen weghaalt. Dan stoppen de planten hun energie niet in de aanmaak van zaden, maar in die van nieuwe bloemknoppen.
 • Doorbloeier
  Als je de plant eens per veertien dagen wat plantenvoeding in het gietwater geeft, blijft hij goed doorbloeien.
 • Water gieten
  Giet niet op de planten, maar op de grond in de pot of bak. Zo blijven de bladeren langer mooi.
 • Botanische naam
  Pelargonium Grandiflorum
 • Top-tip
  Geef geen water op de planten, maar op de potgrond. Als de planten tijdens regenachtig weer te lang nat blijven, kan er namelijk schimmel ontstaan.
 • Leveringshoogte
  20-25 cm
 • Potmaat
  12 cm
 • Volgroeide hoogte
  40 cm
 • Luchtzuiverend
  De Franse Geranium, ofwel Pelargonium, is niet luchtzuiverend.
 • Makkelijk te verzorgen?
  Zet de Franse Geranium, ofwel Pelargonium , in een pot of bak op een plek waar hij minstens vier uur per dag direct zonlicht krijgt. Geef de plant regelmatig water.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Geranium, ofwel Pelargonium, is niet giftig.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Geranium Roze 3x - P12H25
De Geranium geurend, ofwel Pelargonium, is een buitenplant en gezellige zomerbloeier. Het is mogelijk om de plant 's winters over te houden door ze voor de eerste nachtvorst naar binnen te halen. Franse Geraniums hebben een mooie vorm, ze vormen geen hangende stengels, maar groeien rechtop, dus als kleine struiken in hun pot of plantenbak. De bladeren zijn meestal fluweelzacht, effen groen van kleur en ze hebben gezaagde bladranden. De bloemen hebben een prachtig velourseffect met warme, vaak heel intense kleuren. De Geraniums kunnen enkel- of meerkleurig zijn. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt ervoor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!"
Over Geranium Roze 3x - P12H25
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!