Canarische Dadelpalm
Canarische Dadelpalm
Canarische Dadelpalm
Canarische Dadelpalm

Canarische Dadelpalm

Phoenix Canariensis

30,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De Phoenix canariensis is een ideale palm om in een kuip te houden. Verdraagt hitte zeer goed en is een makkelijk plant die het op ieder terras of balkon goed zal doen.
Hoge sierwaarde
Haal Canarische eiland-vibes in huis
Perfect voor het terras

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Canarische Dadelpalm
Canarische Dadelpalm
Canarische Dadelpalm
 Leverbaar
30,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Dichtgeknepen blad
  Dit is een teken van een te lage luchtvochtigheid of een tekort aan water in de grond. De V-vorm van het blad staat onder goede omstandigheden open.
 • Sproeien maar!
  Droge lucht houdt de dadelpalm niet zo van en het kan er zelfs toe leiden dat de plant ziek wordt en last van spint krijgt. Sproei het blad als de zon er fel op schijnt dan ook wekelijks preventief.
 • Niet winterhard
  Strengere winters in Nederland, met langdurig temperaturen beneden de -5 zijn dan ook funest voor deze plant. Winters moet hij dus vorstvrij overwinterd worden. Dus onder de -5 inpakken!
 • Botanische naam
  Phoenix Canariensis
 • Top-tip
  De sierwaarde van de Phoenix Canariensis, ofwel Canarische dadelpalm, neemt toe naarmate de plant ouder wordt. Hij ontwikkelt dan ook een mooie stam. Op latere leeftijd kan de plant ook vruchten gaan vormen, maar de dadels van de Phoenix Canariensis zijn niet eetbaar!
 • Leveringshoogte
  90-100 cm
 • Potmaat
  19 cm
 • Volgroeide hoogte
  300 cm
 • Luchtzuiverend
  De Phoenix Canariensis, ofwel Canarische dadelpalm, is niet luchtzuiverend.
 • Makkelijk te verzorgen?
  De Phoenix Canariensis, ofwel Canarische dadelpalm, stelt niet al te veel eisen op het gebied van verzorging.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Phoenix Canariensis, ofwel Canarische dadelpalm, is niet giftig. Wel heeft de plant scherpe punten en zijkanten aan het blad en stam.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Canarische Dadelpalm
De Phoenix Canariensis, ofwel Canarische dadelpalm, komt van oorsprong van de Canarische eilanden, vandaar ook de toevoeging in zijn naam, ‘canariensis’. Hij is daar wisselende omstandigheden gewend, behalve extreme kou. In de winter haal je hem dus beter naar binnen. Hij houdt van licht en zon en je kunt hem zelfs buiten in de volle zon zetten. In eerste instantie kan het oude blad wel verbranden, maar het nieuwe blad kan prima tegen het directe zonlicht. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt ervoor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!"
Over Canarische Dadelpalm
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!