Perenboom Conference' - P24H160
Perenboom Conference' - P24H160
Perenboom Conference' - P24H160
Perenboom Conference' - P24H160
Perenboom Conference' - P24H160

Perenboom Conference' - P24H160

Pyrus Conference

27,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De Perenboom, ofwel Pyrus Conference Patio, is populair vanwege de heerlijke sappige, zoete peren en omdat je deze lang kunt bewaren.
Heerlijke, sappige peren
Goed te bewaren
Mooie witte bloesem

Kies de gewenste hoogte

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Perenboom Conference' - P24H160
Perenboom Conference' - P24H160
Perenboom Conference' - P24H160
 Leverbaar
27,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Goed planten
  Plaats de kant van de perenboom waaraan de minst ontwikkelde takken zitten op het zuiden. Voeg mooie grond in het plantgat tot de kluit bedekt is. De perenboom tijdens het planten wat heen en weer bewegen, zodat de grond goed aansluit rond de kluit. Als het plantgat 2/3 gevuld is, druk je de grond licht aan en gooi je er een emmer water bij.
 • Voedingsstoffen
  De meeste perenbomen zullen het beste groeien in een bodem die rijk aan voedingsstoffen is. Zo is kleigrond eigenlijk de optimale grond voor perenbomen, maar ook op andere grondsoorten kan deze boom prima groeien.
 • Snoeitechnieken
  Recht opgaande takken hebben de meeste groeikracht. Die kun je wegknippen, behalve de top. Zware takken in de top knip je weg om de belichting te verbeteren. Als je in de zomer gaat snoeien, remt dit de groei in de perenboom. Als je de takken in mei uitbuigt, gaan die op korte tijd de gewenste stand aannemen. Uitbuigen kan door een gewichtje aan de tak te binden of ze met een touwtje omlaag te trekken.
 • Botanische naam
  Pyrus communis 'Conference'
 • Top-tip
  Het onderhouden van de Pyrus Conference is een makkelijk klusje. De perenboom snoei je in de wintermaanden, rond februari. Dan is de perenboom in ruststand en door de afgevallen bladeren kun je de vorm mooi zien. Op deze manier beschadig je de boom ook zo min mogelijk.
 • Leveringshoogte
  150-160 cm
 • Potmaat
  18 cm, 24 cm
 • Volgroeide hoogte
  450 cm
 • Luchtzuiverend
  De plant is niet luchtzuiverend.
 • Makkelijk te verzorgen?
  De Perenboom vereist geen bijzondere verzorging.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De plant is niet giftig
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Perenboom Conference' - P24H160
De Perenboom, ofwel Pyrus Conference Patio, groeit makkelijk en brengt grote smakelijke peren voort. Afhankelijk van het pluktijdstip is deze peer in een koele ruimte nog een paar maanden te bewaren. Door die goede bewaarbaarheid is het in Nederland het meest geteelde perenbomen ras. De boom wordt zo’n vier meter hoog. In april bloeit deze perenboom met witte bloesem. Rond september oogst je de peren. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt ervoor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Perenboom Conference' - P24H160
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!