Rhododendron Roze
Rhododendron Roze
Rhododendron Roze
Rhododendron Roze

Rhododendron Roze

Rhododendron Bollywood

23,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze zeer uitbundige bloeier is zeer winterhard in Nederland. Hij behoudt zijn bladeren de hele winter.
Winterhard
Prachtige kleuren
Bijna niet snoeien

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Rhododendron Roze
Rhododendron Roze
Rhododendron Roze
 Leverbaar
23,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Normaal licht
  De Rhododendron vindt het prettig om op een licht plekje te staan. Zo kunnen de bladeren en bloemen zich mooi ontplooien. Af en toe schaduw is natuurlijk geen probleem.
 • Gemiddeld
  De grond mag licht vochtig zijn voor de Rhododendron. In de zomer zal deze struik meer water nodig hebben dan in de winter. In de winter mag de plant alleen water krijgen op vorstvrije dagen.
 • Gemiddeld
  De Rhododendron kan erg groot worden. Daardoor heeft hij af en toe speciale mest nodig om mooi te blijven. Echter hoeft hij niet vaak gesnoeid te worden. Om hem in vorm te houden kun je hem natuurlijk wel snoeien.
 • Botanische naam
  Rhododendron Bollywood
 • Top-tip
  Wist je dat er maarliefst 1000 soorten Rhododendron's zijn? Je zou maar zo veel broertjes en zusjes hebben…
 • Leveringshoogte
  40-45 cm
 • Potmaat
  19 cm
 • Volgroeide hoogte
  60 cm
 • Makkelijk te verzorgen?
  Een kind kan de was doen, zo makkelijk in onderhoud!
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Rhododendron is giftig. Neem na inname gelijk contact op met de huistarts of dierenarts.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Rhododendron Roze
Oorspronkelijk komt de Rhododendron, Rododendron in het Nederland, uit China, Japan en Zuidoost-Azië. Vanwege de uitbundige bloei van deze plant en het behoud van groene bladeren in de winter, is de rododendron in Nederland zeer populair. De rhododendron ‘Bollywood’ is een perfecte cultivar voor mensen die niet van snoeien houden. Hij blijft namelijk maar zo’n 60 cm hoog. De groene bladeren van deze plant hebben een zilverwitte rand. Maar hij steelt pas echt de show tegen het einde van de lente. Dan begint de ‘Bollywood’ te rijkelijk bloeien met donkerroze bloemen. De volledige bloemen kleuren donkerroze, van meeldraad tot bloemblad. Dit zorgt voor een fantastisch beeld in je tuin. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Rhododendron Roze
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!