Rhododendron Roze
Rhododendron Roze
Rhododendron Roze
Rhododendron Roze

Rhododendron Roze

Rhododendron Wine & Roses

13,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze zeer uitbundige bloeier is zeer winterhard in Nederland. Hij behoudt zijn bladeren de hele winter.
Winterhard
Prachtige kleuren
Bijna niet snoeien

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Rhododendron Roze
Rhododendron Roze
Rhododendron Roze
 Leverbaar
13,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Normaal licht
  De Rhododendron vindt het prettig om op een licht plekje te staan. Zo kunnen de bladeren en bloemen zich mooi ontplooien. Af en toe schaduw is natuurlijk geen probleem.
 • Gemiddeld
  De grond mag licht vochtig zijn voor de Rhododendron. In de zomer zal deze struik meer water nodig hebben dan in de winter. In de winter mag de plant alleen water krijgen op vorstvrije dagen.
 • Gemiddeld
  De Rhododendron kan erg groot worden. Daardoor heeft hij af en toe speciale mest nodig om mooi te blijven. Echter hoeft hij niet vaak gesnoeid te worden. Om hem in vorm te houden kun je hem natuurlijk wel snoeien.
 • Botanische naam
  Rhododendron Wine & Roses ®
 • Top-tip
  Wist je dat er maarliefst 1000 soorten Rhododendron's zijn? Je zou maar zo veel broertjes en zusjes hebben…
 • Leveringshoogte
  25-30 cm
 • Potmaat
  13 cm
 • Volgroeide hoogte
  100 cm
 • Makkelijk te verzorgen?
  Een kind kan de was doen, zo makkelijk in onderhoud!
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Rhododendron is giftig. Neem na inname gelijk contact op met de huistarts of dierenarts.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Rhododendron Roze
De rhododendron ‘Wine & Roses’ zorgt voor fantastische kleuren het hele jaar door. Deze laagblijvende rododendronstruik heeft een knap uiterlijk, zelfs als hij niet in bloei staat. De tweekleurige bladeren maken deze heester uniek. Met een groene kleur bovenop en een wijnrode kleur van onder, zorgt het voor een nieuw beeld vanuit ieder perspectief. De bloei vindt plaats in april en mei. Dan verschijnen er grote trossen van felroze bloemen. Je kan bij deze struik een maximale hoogte van zo’n 75-100 cm verwachten. De habitus blijft fijn in een compact model. Deze plant kan dus prima terecht in de kleinere tuinen. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Rhododendron Roze
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!