Rode bes
Rode bes
Rode bes
Rode bes
Rode bes
Rode bes

Rode bes

Ribes Jonkheer van Tets

10,95
 Leverbaar
3-5 dagen levertijd
Biologisch gekweekte bessen vol antioxidanten, vitaminen en mineralen uit eigen tuin!
Eetbaar
Biologisch
Kleurrijk

Kies de gewenste hoogte

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Rode bes
Rode bes
Rode bes
 Leverbaar
10,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Volle zon
  De Ribes kan veel licht goed verdragen en hij kan de kou ook aan. Zorg voor een zonnig plekje in de tuin, een beetje schaduw is helemaal niet erg.
 • Gemiddeld
  Bij droge periodes heeft de Ribes wel wat extra water nodig. Voel aan de aarde hoe droog het is, voeg vervolgens kleine beetjes water toe.
 • Gemiddeld
  In de winter kan de Ribes een derde worden teruggesnoeid. En in het voorjaar heeft de Ribes wat mest nodig om weer mooi in bloei te komen.
 • Botanische naam
  Ribes rubrum 'Jonkheer van Tets'
 • Top-tip
  Je hebt heel veel recepten online staan waar je je zelfgekweekte bessen in kan verwerken. Lekker in een taart, jam of sap!
 • Leveringshoogte
  50-60 cm
 • Potmaat
  13 cm
 • Volgroeide hoogte
  200 cm
 • Makkelijk te verzorgen?
  Laat ze hun werk doen, maar houd ze in de gaten.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Ribes is niet giftig
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Rode bes
De Ribes ‘Jonkheer van Tets’ staat ook wel bekend als de rode aalbes. De rode bessen komen in grote trossen en met een heerlijke, zoetzure smaak. Met deze plant in je tuin kun je al vanaf juni rode bessen gaan oogsten. Pluk de bessen op het moment dat ze voldoende kleur hebben. Dan smaken ze namelijk het beste. Bessen groeien in je eigen tuin doe je met gemak. Geniet voortaan van zelfgegroeide witte bessen die rijk zijn aan antioxidanten, vitaminen en mineralen. Heerlijk in taarten, jams of als sap! Deze struiken groeien van nature in het noordelijk halfrond en kunnen de winter in Nederland eenvoudig doorstaan. De gecultiveerde variant levert meer en grotere bessen dan de plant in het wild. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Rode bes
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!