Dwergsering Paars
Dwergsering Paars
Dwergsering Paars

Dwergsering Paars

Syringa Dark Purple

12,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze plant blijft lang doorbloeien. Én heeft ook nog eens een heerlijke geur!
Heerlijke geur
Lang in bloei
Gemakkelijk snoeien

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Dwergsering Paars
Dwergsering Paars
Dwergsering Paars
 Leverbaar
12,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Volle zon
  De Syringa straalt het beste in de volle zon. Geef hem dan ook een lekker plekje in de zon, dat ook wel een beetje beschut is van de wind.
 • Gemiddeld
  De Syringa heeft niet heel veel water nodig. Ze willen in een lichtvochtige grond staan, maar de grond mag absoluut niet te nat worden.
 • Gemiddeld
  In juli mogen de uitgebloeide bloemen weg worden gehaald. Ook kunnen de worteluitlopers worden verwijderd, dat kost alleen maar meer energie voor de plant.
 • Botanische naam
  Syringa 'Bloomerang Dark Purple' ®
 • Top-tip
  De Seringen zijn staan zeker in de top 5 meest gewilde struiken voor in de tuin.
 • Leveringshoogte
  25-30 cm, 50-60 cm
 • Potmaat
  13 cm
 • Volgroeide hoogte
  150 cm
 • Makkelijk te verzorgen?
  Makkie!
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Syringa is licht giftig. Enkel bij te veel kan men misselijk worden.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Dwergsering Paars
Syringa Bloomerang is een sering met een compacte, ronde habitus. In Nederland wordt deze struik ook wel de dwergsering genoemd. De naam ‘Bloomerang’ heeft deze plant gekregen vanwege de terugkerende bloei. Dit struikje bloeit eerst in het voorjaar en gaat daarna in de zomer nogmaals bloeien. Deze tweede bloei blijft voortduren tot het weer kouder wordt. In deze bloeiperiodes krijgt de dwergsering heerlijk geurende clusters van kleine bloempjes. Deze bloempjes zijn symmetrisch gevormd met vier knobbelige bloemblaadjes. De cultivar die je hier ziet is de Syringa Bloomerang ‘Dark Purple’. Deze variant heeft dieppaarse bloemen en krijgt zijn eerste bloei in de vroege lente. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Dwergsering Paars
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!