Mexicaanse Waaierpalm
Mexicaanse Waaierpalm
Mexicaanse Waaierpalm
Mexicaanse Waaierpalm
Mexicaanse Waaierpalm
Mexicaanse Waaierpalm

Mexicaanse Waaierpalm

Washingtonia Robusta

14,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze palmboom kan binnen en buiten staan. Zijn typische palmbladeren groeien in een waaiervorm.
Binnen & buiten
Tropisch effect
Zonnig plekje

Kies de gewenste hoogte

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Mexicaanse Waaierpalm
Mexicaanse Waaierpalm
Mexicaanse Waaierpalm
 Leverbaar
14,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Volle zon
  De plant vindt het heerlijk om in een warm zonnetje te staan. Buiten moet de plant wel eerst wennen aan de directe zon. Zet de plant eerst op een schaduw plek en laat hem steeds wat langer in de zon staan. Je zal merken dat de bladeren lichter worden als je hem verplaatst. Hij hersteld uit zichzelf weer als hij is gewend aan het nieuwe plekje.
 • Gemiddeld
  De Washingtonia vindt het heerlijk om in een lichtvochtige grond te staan. Maar de plant moet geen natte voeten hebben. Dat wil zeggen dat deze palmsoort in de zomer eens in de 5 dagen water wil en in de winter eens in de 10 dagen.
 • Gemiddeld
  De Washingtonia heeft in de lente en zomer mest nodig. De plant heeft ook een grote pot nodig dus zorg dat je hem gelijk verpot naar een grotere pot als je hem hebt gekocht. Daarna herhaal je het iedere 2 jaar. De bladeren zullen altijd wel bruine bladeren ontwikkelen. De verkleurde bladeren kun je bij de stam afknippen.
 • Botanische naam
  Washingtonia Robusta
 • Top-tip
  Als je deze palm goed verzorgt, kan hij heel snel gaan groeien. Zo groot, dat de waaierbladeren wel 1 meter in doorsnede kunnen worden.
 • Leveringshoogte
  50-60 cm, 65-75 cm
 • Potmaat
  14 cm, 17 cm
 • Volgroeide hoogte
  150 cm
 • Makkelijk te verzorgen?
  Vergeet hem niet uit het oog.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Washingtionia is niet giftig
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Mexicaanse Waaierpalm
De Washingtonia robusta (waaierpalm) is een sierlijke palm uit Californië. In tegenstelling tot een vederpalm groeien bij de Washingtonia robusta de bladeren vanuit een centraal punt in de vorm van een waaier. Deze stoere waaierpalm kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Hij staat binnen het liefst op de meest zonnige plek van het huis. Buiten is het in de zomer een prima kuipplant voor op het balkon of op het terras. Deze plant kan dus in én rondom het huis voor een lekker tropisch sfeertje zorgen. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Mexicaanse Waaierpalm
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!