Blauwe regen
Blauwe regen
Blauwe regen
Blauwe regen
Blauwe regen
Blauwe regen

Blauwe regen

24,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De klimplant Wisteria sinensis Prolific, ofwel de blauwe regen is een onderhoudsvriendelijke plant. Deze plant is de blauw-paarse variant op de welbekende blauwe regen en groeit met mooie, zeer lange én hangende bloemtrossen.

Leveringshoogte

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Blauwe regen
Blauwe regen
Blauwe regen
 Leverbaar
24,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Botanische naam
  Wisteria sinensis 'Prolific'
 • Leveringshoogte
  60-70 cm
 • Potmaat
  15 cm
 • Volgroeide hoogte
  600 cm
 • Luchtzuiverend
  Deze plant is niet luchtzuiverend
 • Huis- en baby vriendelijk?
  Deze plant is giftig
Over Blauwe regen
De klimplant Wisteria sinensis Prolific, ofwel de blauwe regen is een onderhoudsvriendelijke plant. Deze plant is de blauw-paarse variant op de welbekende blauwe regen en groeit met mooie, zeer lange én hangende bloemtrossen. Deze bloemtrossen verschijnen massaal in mei-juni, maar in september kan er zelfs nog een nabloei plaatsvinden. De blauw-paarse regen houdt van klimmen en heeft daarbij wel stevige ondersteuning nodig. Met de mooiste bloemen en een heerlijke geur is de Wisteria sinensis Prolific écht een aanwinst voor in jouw tuin.
Over Blauwe regen
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!